home

Schoolbezoek redactie Het Belang van Limburg in Hasselt

Wil jij wel eens weten hoe al dat nieuws in de krant komt? Breng dan met je klas een bezoek aan de redactie van Het Belang van Limburg. Je kan de journalisten zelf vragen waar ze mee bezig zijn en hoe ze aan hun nieuws raken. En wie weet, verklappen ze je wel het nieuws dat je pas daags erop in de krant leest.
De rondleiding op de redactie gebeurt met een ervaren gids die je alles vertelt over deadlines, primeurs en krantenkoppen. Dorst gekregen van zoveel nieuwsgierigheid? Dan wacht er aan het einde van de rondleiding een lekker drankje.

Van 1 april tot 9 september kan je geen bezoek brengen aan de redactie van Het Belang van Limburg. We verhuizen begin april naar een nieuw mediagebouw. Vanaf september kan je dan de redactie in het nieuwe mediagebouw bezoeken. Intussen steken we de bezoeken in een nieuw jasje. Je kan in tussentijd wel in het drukcentrum in Beringen terecht voor een boeiend bezoek. 

Informatie: 

Wie:
Lager, middelbaar en hoger onderwijs.

Wanneer:
Van oktober tot juni, elke voormiddag van 10u tot 12u en in de namiddag van 13u tot 15u of van 14u tot 16u. Een bezoek duurt ongeveer twee uur.

Aantal personen:
Minimum 15, maximum 30 personen (leerkrachten inbegrepen).

Prijs:
Gratis.

Waar:
Het Belang van Limburg
Herkenrodesingel 10
3500 Hasselt


Grotere kaart weergeven

Reserveringen